Culemborg Blues pt 1 - Culemborg 26 augustus 2017

Brothers Laporte & Guests
Detonics
The Grand East
Robert Jon & The Wreck
Guy Verlinde & The Houserockers
Thorbjorn Risager & The Black Tornado
Laurence Jones
De 24e Culemborg Blues verliep dit jaar geheel droog. Het zonnige weer lokte wederom grote aantallen bezoekers naar het gratis bluesfestival in de binnenstad van Culemborg. Op de Main Stage werd na een minuut stilte voor een onlangs overleden crewlid begonnen met Guus en Johnny La Porte die optraden als de Brothers Laporte & Guests. De twee gitaristen werden vergezeld door ondermeer Erwin Java en Tenny Tahamata. Aan het eind van het optreden verscheen ook een mystery guest in de persoon van Oscar Benton op het podium.

Hierna volgden nog zes acts op het podium aan de Grote Markt met Detonics, The Grand East, de Amerikaanse Robert Jon & The Wreck, onze zuiderbuur Guy Verlinde & The Houserockers, Thorbjorn Risager & The Black Tornado uit Denemarken en tot slot de afsluiter de jonge talentvolle Engelse gitarist Laurence Jones met zijn band. In dit eerste deel een fotoverslag van het hoofdpodium.


EuroClixBrothers Laporte & GuestsFacebookDetonicsFacebookThe Grand EastFacebookRobert Jon & The WreckFacebookGuy Verlinde & The HouserockersFacebookThorbjorn Risager & The Black TornadoFacebookLaurence JonesFacebookEuroClix