Club 3voor12 Utrecht - dB's, Utrecht 28 januari 2016

Duke John
Los Cojones del Toro
Grenadeers
De laatste donderdag van de maand is dB's het vaste toneel voor de Club van 3voor12/Utrecht. De editie van januari was voor de verandering eens een behoorlijke heavy versie met drie beloftevolle rockbands; Duke John, Los Cojones del Toro en Grenadeers.

Duke John opende de avond. Het bluesy stonerrocktrio won vorig jaar het Geheim van Starsound en de Utrechtse Popprijs. Ze brachten al een EP uit. Een volledig album zal later dit jaar volgen. Tijdens dit optreden speelden ze met een invaldrummer. Ook zonder hun vaste slagwerker gaven ze een prima en enerverend optreden.

Los Cojones Del Toro herbergt drie leden die eerder samen actief waren in Capgras. Daar houdt meteen de vergelijking op want met hun huidige band rocken ze de pannen van het dak. Met ontbloot bovenlijf zweepten ze de zaal lekker op. Hun debuutalbum is onderweg. In de gaten houden dus!

De laatste band van de avond was Grenadeers die maar liefst drie gitaristen in hun gelederen hebben. Stevige rock met een catchy tintje bracht het zestal onder aanvoering van zanger Siep van Rijswijk (ex-The Pikeys). En ook hun debuut album komt er aan. Deze wordt gemixt door Alain Johannes (Queens of the Stone Age, Them Crooked Voltures). En ook dat belooft natuurlijk wat.
EuroClix

Duke JohnWebsiteFacebook
EuroClix

Los Cojones del ToroWebsiteFacebook


EuroClix

GrenadeersWebsiteFacebookEuroClix