Robby Valentine - Estrado, Harderwijk 14 februari 2015Robby Valentine bracht onlangs zijn nieuwe cd Bizarro World uit. Op Valentijnsdag had hij met zijn band een bijzonder optreden in petto. In Harderwijk werd tijdens het optreden ook opnamen voor de videoclip voor de nieuwe single 'Black Rain' gefilmd.

Robby Valentine staat al lange tijd bekend als multi-instrumentaal talent. Dat liet hij in Estrado ook weer duidelijk zien en horen. Met een zeer lange set waarin ook enkele covers waren opgenomen vermaakte Robby Valentine zijn fans een hele avond lang.

Bijzonder was dat er op deze avond een videoclip voor zijn nieuwe single werd opgenomen. Het nummer, 'Black Rain', werd tot de toegiften bewaard. Om meer keus aan beeldmateriaal te hebben werd het nummer twee maal achter elkaar gespeeld.

Daarvoor was het album Bizarro World al ruimschoots aan bod gekomen. Maar ook oude successen ontbraken niet. Zo werden 'Mega-Man' en 'No Turning Back' (met ondersteuning van het Ayreon Epic Rock Choir) gespeeld, net als enkele covers (Abba's 'S.O.S' en John Lennon's 'Imagine').Behalve Robby Valentine's band met Paul Coenradie (gitaar), Andre Borgman (drums), Luuk van Gerven (bas) en Johan 'JayJay' Willems (toetsen) verschenen ook de zangeressen Laura Guldemond (Synergy Protocol) en Maria Catharina (AniDay) enkele keren op het podium.

Zo werd het in het behoorlijk volle Estrado een succesvolle lange avond waar de vele fans duidelijk van genoten. Zij werden met een bijna twee en een half uur durende show op hun wenken bediend.

De echte klappers werden helemaal tot het eind van de avond bewaard. Nadat 'Black Rain' was vastgelegd volgden eerst een cover van Queen's 'Bohemian Rapsody' voordat definitief werd afgesloten met Robby's grootste succes 'Over And Over Again'.


EuroClix
Robby ValentineWebsiteFacebook
EuroClix
EuroClix